Administratief Medewerker (C1-C3)

Stad/OCMW Oudenaarde zoekt:

Een administratief medewerker frontoffice, backoffice en gemengd, niveau C1-C3, in contractueel dienstverband met aanleg van een werfreserve (m/v/x)

Het stadsbestuur/OCMW Oudenaarde zoekt nieuwe medewerkers die op verschillende stadsdiensten kunnen ingezet worden om administratieve ondersteuning te bieden.

Wij verwachten een aantal vacatures te kunnen aanbieden voor de functie van administratief medewerker. Om de selectie en aanstelling vlot te laten verlopen, gaat het stadsbestuur/OCMW over tot een generieke selectieprocedure, de eerste stap naar de aanleg van een werfreserve voor de functie van administratief medewerker, opgesplitst in frontoffice, backoffice en gemengd.

In de informatiebrochure vind je alle informatie over de drie functies van administratief medewerker, het verloop van de selectieprocedure en de voorwaarden waaraan je moet voldoen om te kunnen deelnemen.

De functie

De functie van administratief medewerker wordt ingedeeld in drie functiegroepen, waarbij in iedere groep een andere inhoudelijke klemtoon gelegd wordt met betrekking tot de specifieke taakinhoud.

 Algemene taken, eigen aan de functie van administratief medewerker, die voor iedere functiegroep gelijk zijn:

- behandelen van inkomende post en briefwisseling, zowel schriftelijk als digitaal;
- opstellen van brieven, e-mails, nota’s en andere documenten met betrekking tot het specifieke werkdomein van de dienst;
- dossiers administratief voorbereiden, specifiek met betrekking tot het werkdomein van de dienst;
- deelnemen aan vergaderingen en teamoverleg;
- de nodige contacten onderhouden om dossiers te kunnen opvolgen en beheren;
- ondersteuning van acties, evenementen, projecten eigen aan de dienst;

Naast deze algemene administratieve taken worden voor iedere functiegroep inhoudelijk verschillende klemtonen:

Frontoffice: Je verleent informatie en verwerkt vragen van voornamelijk externe klanten. Hierdoor draag je bij tot het leveren van een kwaliteitsvolle dienstverlening via de meest efficiënte organisatie binnen de beschikbare middelen.

Backoffice: Je ondersteunt de diensten van de stad en het OCMW Oudenaarde bij het uitvoeren van het beleid op administratief, representatief en organisatorisch vlak.

Gemengd: Je ondersteunt de diensten van de stad en het OCMW Oudenaarde bij het uitvoeren van het beleid op administratief, representatief en organisatorisch vlak.  Je verleent informatie en verwerkt vragen van voornamelijk externe klanten.

Je profiel

- Je bent in het bezit van een diploma hoger secundair onderwijs (of daarmee gelijkgesteld);
- Je bent enthousiast, innovatief, verantwoordelijk, stressbestendig en in staat om zowel zelfstandig als in team te werken.
- Houder zijn van een rijbewijs B is een pluspunt.
- Slagen voor het aanwervingsexamen.

Ons aanbod

Wij bieden je een inhoudelijk uiterst boeiende en maatschappelijk belangrijke job met verantwoordelijkheid en een aantrekkelijk loon. Relevante werkervaring kan worden meegenomen.

Aanvullend heb je recht op heel wat extralegale voordelen: maaltijdcheques, een hospitalisatieverzekering, tussenkomst in verplaatsingskosten woon/werkverkeer met het openbaar vervoer, fietsvergoeding, aanvullend pensioen, mogelijkheden tot vorming en een ruime vakantieregeling.

Praktische informatie

De preselectieproef vindt plaats op vrijdag 27.09.2019, vanaf 18u00, met aansluitend de schriftelijke proef.
Mondeling en psychotechnisch: diverse dagen, zie informatiebrochure.

Hoe solliciteren

Solliciteren kan tot uiterlijk 17.09.2019 via de rechtstreekse link voor

Frontoffice: https://www.jobsolutions.be/register/4284
Backoffice: https://www.jobsolutions.be/register/4285
Gemengd: https://www.jobsolutions.be/register/4286

waarbij je gevraagd wordt naar een sollicitatiebrief, curriculum vitae, diploma en een uittreksel uit het strafregister. Onvolledige sollicitaties op de dag van afsluiting worden niet aanvaard.

Voor meer informatie kan je terecht op de personeelsdienst: personeel@oudenaarde.be

Informatiebundel adm medewerkers.pdf
© 2013 | Webdesign by My-Websitebuilder.com |  SEO & SEA by Opti-Seo.com