Diensthoofd Burgerzaken (m/v/x)

De stad Oudenaarde, historische stad en economisch knooppunt van de Vlaamse Ardennen, werft volgende medewerker (M/V) aan:

DIENSTHOOFD BURGERZAKEN, NIVEAU B4-B5, IN CONTRACTUEEL DIENSTVERBAND, VOLTIJDS

De functie:
Als diensthoofd burgerzaken sta je in voor de coördinatie, de dagdagelijkse leiding en goede werking van het bestuur burgerzaken. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van je team en het bijhouden van de wettelijke bestanden in het rijksregister, de registers van de burgerlijke stand en begraafplaatsen.

Jouw profiel:

  • Je bent houder van een bachelor diploma.
  • Je beschikt over 3 jaar relevante ervaring in een vergelijkbare functie.
  • Je hebt een boon voor management- en organisatietechnieken.
  • Je bent houder van een rijbewijs B.
     

Ons aanbod:

Het stadsbestuur biedt je een inhoudelijk uiterst boeiende en maatschappelijk belangrijke job met veel verantwoordelijkheid en een aantrekkelijk loon. Relevante werkervaring kan worden meegenomen.
Aanvullend heb je recht op heel wat extra-legale voordelen: maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, tussenkomst in verplaatsingskosten woon/werkverkeer met het openbaar vervoer, fietsvergoeding, mogelijkheden tot vorming en en een ruime vakantieregeling.

Hoe solliciteren?

Solliciteren kan tot uiterlijk 17.04.2018 via deze rechtstreekse link, waarbij je gevraagd wordt naar een sollicitatiebrief, curriculum vitae, diploma, rijbewijs en een uittreksel van goed gedrag en zeden. Onvolledige sollicitaties op de dag van afsluiting worden niet aanvaard.

Voor meer informatie omtrent de inhoud van de functie kan je terecht bij de dienst personeel en organisatie: personeel@oudenaarde.be.

© 2013 | Webdesign by My-Websitebuilder.com |  SEO & SEA by Opti-Seo.com