Directeur Ouderenzorg (A4a-A4b) m/v/x

OCMW Oudenaarde biedt zorg aan 169 bewoners in twee woonzorgcentra en beheert daarnaast een groep van 25 assistentiewoningen. Wij streven naar een professionele dienstverlening waar zorgkwaliteit en menselijkheid hand in hand gaan. Als directeur ben je een echte peoplemanager die het zorgteam inhoudelijk aanstuurt en het perfecte team samenstelt. Je bent het aanspreekpunt voor bewoners en hun families inzake alle zorgaspecten. Je krijgt binnen deze functie ondersteuning van stafmedewerkers voor personeelsbeleid en het financieel/administratief beleid. Wij zijn op zoek naar een directeur met sterke leidinggevende, organisatorische, communicatieve en probleemoplossende vaardigheden. Je hebt minstens 5 jaar ervaring als mensgerichte peoplemanager, bij voorkeur binnen een zorgomgeving, en bent in staat je team dagelijks te enthousiasmeren en motiveren.

Profiel
- Je bent houder van een masterdiploma (of gelijkwaardig)
- Je beschikt over 5 jaar relevante leidinggevende ervaring in een gelijkaardige functie
- Je bent houder van een rijbewijs B
- Je hebt met een gunstig gevolg een bijkomende opleiding in het management gevolgd, waarvan de opleidingsduur minstens 120 lestijden omvat of je volgt deze opleiding met een gunstig gevolg tijdens de proefperiode, dan wel binnen een termijn van 2 jaar na indiensttreding.

Aanbod
- Voltijdse overeenkomst voor onbepaalde duur in contractueel dienstverband
- Overname van anciënniteit uit de openbare sector en tot 10 jaar relevante anciënniteit uit de privésector of als zelfstandige
- Maaltijdcheques van 7 euro per werkdag
- Fietsvergoeding of tussenkomt in woon-werkverkeer openbaar vervoer
- Glijdende uurregeling
- Hospitalisatieverzekering
- Verloning binnen salarisschaal A4a-A4b
- Tewerkstelling in splinternieuwe werkomgeving

Er wordt een wervingsreserve van 2 jaar aangelegd.

Plaats tewerkstelling
WZC Meerspoort en Scheldekant
Meerspoort 30
9700 OUDENAARDE

Interesse?
Informatie over de toelatingsvoorwaarden, de functieomschrijving, competenties en de verdere procedure voor deze functie vind je in de informatiebundel in bijlage.

Waar en hoe solliciteren?
Solliciteer tot uiterlijk dinsdag 15 mei 2018 (postdatum, datum ontvangstbewijs, datum e-mailbericht telt) via het inschrijvingsformulier (eerste blad van het informatiebundel in bijlage) op het adres van de heer voorzitter Stefaan Vercamer, Meerspoort 30, 9700 Oudenaarde of ns@ocmwoudenaarde.be.

Planning selecties

De verschillende selectie-onderdelen worden als volgt ingepland:

- Psychotechnisch gedeelte: tussen woensdag 16 mei en dinsdag 22 mei 2018
- Mondeling gedeelte: maandag 28 mei 2018
- Assessmentgedeelte: woensdag 30 mei 2018

Informatiebundel_Directeur Ouderenzorg_2018_Versie2.pdf
© 2013 | Webdesign by My-Websitebuilder.com |  SEO & SEA by Opti-Seo.com