Kansenpas (OK-pas)

WAT?
De Ok pas (Oudenaardse kansenpas) is een initiatief van de werkgroep kansen voor cultuur. Intussen werken OCMW Oudenaarde, stad Oudenaarde en talrijke vrijwilligers, verenigingen en organisaties hiervoor samen.

Oudenaardse inwoners met een beperkt budget hebben recht op een Ok pas. Via de Ok pas willen we cultuur, sport, vrije tijd … toegankelijk maken! Met een Ok pas kan je aan verminderd tarief deelnemen aan tal van culturele-, sportieve- en vrijetijdsactiviteiten bij vele verenigingen, organisaties, scholen en evenementen.

VOORWAARDEN?
De criteria worden jaarlijks herbekeken. De criteria voor 2021 kan u hier raadplegen : http://www.ocmwoudenaarde.be/files/uploads/files/Criteria Okpas 2021.pdf
Het uitgangspunt is dat de aanvrager behoeftig is en beschikt over een beperkte financiële middelen.

VOOR OK-PASSERS
Met uw Ok pas kan u terecht bij verschillende verenigingen, evenementen en scholen. Hier vindt u een overzicht van alle verenigingen waar u terecht kan met uw Ok pas.

CONTACT
Sociaal Huis
Meerspoort 30
9700 Oudenaarde
Tel.: 055 460 663 of 055 460 654
 

Gelieve steeds de inkomstenbewijzen van alle gezinsleden van de laatste 3 maanden en een bewijs van de maandelijkse huishuur of lopende lening mee te brengen.

© 2013 | Webdesign by RedBit.agency