TEJO huis

Het TEJO-huis in Oudenaarde, dat op 10 mei 2021 de deuren opende en laagdrempelige therapeutische hulp biedt aan jongeren van 10 tot 20 jaar, blikt terug op een geslaagde start. “We zien veel enthousiaste en dankbare jongeren. Vrijwillige hulpverleners zijn wel nog meer dan welkom”, zegt Pieter Dewaele, een van de bezielers van het Oudenaardse TEJO-huis.

Jongeren op weg helpen in hun groei naar volwassenheid en dat door hen op een laagdrempelige manier therapeutische hulp aan te bieden, anoniem én gratis.

Dat is de missie van het TEJO-huis, dat op 10 mei de deuren opende in een pand in het begijnhof in Achterburg 3 in Oudenaarde. Het TEJO-huis, het eerste ook in de Vlaamse Ardennen, focust op jongeren tussen 10 en 20 jaar. Om de laagdrempelige hulp kenbaar te maken bij de doelgroep, werden aan alle jongeren van de Oudenaardse middelbare scholen en van het zesde studiejaar strips uitgedeeld. Via beeldverhalen worden jongeren aangemoedigd om over problemen te praten.

TEJO Oudenaarde is open op maandag en dinsdag van 16.30 tot 18.30 uur en op woensdag van 12.30 tot 16.30 uur. Contact en info via 0468/42.40.62 of [email protected].

http://www.ocmwoudenaarde.be/files/uploads/files/Artikel_tejo.jpg

© 2013 | Webdesign by RedBit.agency