Wakosta?!

Vacature vrijwilliger - Begeleiding inleefparcours Wakosta?!

WAT?
Het Sociaal Huis Oudenaarde is in samenwerking met het Oost-Vlaamse team BudgetInZicht op zoek naar een vrijwilliger. Specifiek gaat het over het begeleiden van vormingen rond financiële educatie voor leerlingen uit de derde graad secundair onderwijs. De leerlingen doorlopen een inleefparcours ‘Wakosta?!’ en leren zo wat het leven op eigen benen kost.

PERIODE?
Van 04/11/2019 tot 29/11/2019 wordt het inleefparcours Wakosta?! in Oudenaarde opgesteld. Het parcours is elke weekdag geopend en er gaat telkens 1 vorming in de voormiddag en 1 vorming in de namiddag door.

PROFIEL?
De vrijwilliger zal samen met de leerkracht groepen van jongeren (voornamelijk 16+) begeleiden die een interactief parcours volgen waarin zij te weten komen wat het leven op eigen benen kost. De vrijwilliger moet dus enige informatie en advies kunnen verstrekken aangaande administratieve en financiële vragen in het kader van een groeps- en vormingstraject. Kennis over groepswerk en interesse in het thema vormen een pluspunt.

INTERESSE?
Gelieve u kandidaat te stellen tegen 23/09/2019 via volgend mailadres: budgetbeheer@ocmwoudenaarde.be. U zal nadien uitgenodigd worden voor een gesprek.

 

© 2013 | Webdesign by My-Websitebuilder.com |  SEO & SEA by Opti-Seo.com