Zorgkundige nachtzorg (m/v/x)

Voor het zorgvernieuwingsproject ‘Langer thuis met extra zorg’ zijn STAD en OCMW OUDENAARDE op zoek naar een deeltijds medewerker nachtzorg.

Functieomschrijving

Heb je een hart voor ouderen? Wil je ze ook zoveel mogelijk helpen om hun zelfstandigheid te bewaren? Dan ben jij de persoon die we zoeken.  

Als medewerker nachtzorg sta je in voor de lichamelijke en geestelijke zorg van de mensen die je bezoekt. De aard van de zorg en begeleiding die door jou tijdens de nacht gegeven wordt, kan heel verschillend zijn. Want ook de cliënten die ‘s nachts aan jouw zorg zijn toevertrouwd kunnen zeer verschillen in hun niveau van functioneren, hulpvragen en verzorgingsbehoeften.

Naast de nachtzorg op verplaatsing zal je ook instaan om bij te springen in het woonzorgcentrum om daar de drukste uren te overbruggen.

Profiel

Je bent een zelfstandig werkende persoon met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. In de nacht moet je altijd scherp zijn en rekening houden met het onverwachte. Dat vraagt van jou dat je vindingrijk bent: voor iedere situatie die op jouw pad komt, weet je een passende oplossing te vinden.

Daarnaast vragen wij van jou de volgende praktische zaken:

- Je bent in het bezit van een diploma als zorgkundige.
- Je beschikt over een ‘visum zorgkundige’, vergunning voor de uitoefening van het beroep van zorgkundige. Kandidaten die reeds afstudeerden en een bewijs van aanvraag van ‘visum zorgkundige’ kunnen voorleggen worden ook aanvaard.
- Je bent in het bezit van een rijbewijs B.
 

Aanbod

Wij bieden jou een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde duur in een deeltijdse tewerkstelling (80%).
Een verloning binnen salarisschaal C1-C2 aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques (€7/werkdag), hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding,…
Tevens wordt de relevante anciënniteit uit de openbare sector en privésector overgenomen.

Waar en hoe solliciteren?

Solliciteren kan tegen uiterlijk 3 maart 2020 met een gemotiveerde sollicitatiebrief, curriculum vitae, kopie van het diploma en kopie van het visum (of aanvraag visum) via https://www.jobsolutions.be/register/5240/.

© 2013 | Webdesign by My-Websitebuilder.com |  SEO & SEA by Opti-Seo.com